Istoria recentă o scriem împreună!

Contribuie la Galeria de Memorie Recentă.
Trimite-ne amintirile tale din anii `90.

Dacă ai fotografii, înregistrări audio, video, consemnări sub formă de texte, sau obiecte din perioada anilor 1990-2000 și vrei să fii parte din acest demers colectiv de recuperare a memoriei trimite-le prin formularul de mai jos.

Ai opțiunea de a trimite materialele direct de pe platformă, iar dacă nu ai posibilitatea de a le digitiza și încărca direct, scrie-ne pe contact@arcen.info. Cineva din echipa noastră te va contacta și vei primi mai multe detalii despre cum poți face parte din această inițiativă.
Colectăm materiale realizate în oraș, alături de familie, fotografii sau amintiri din vacanțe sau de la concerte, spectacole, meciuri, manifestații sau orice crezi că surprinde o parte din realitatea ta intimă sau publică a perioadei 1990 – 2000.

1. Atașează materiale

Atașează materialele și apoi completează câmpurile de mai jos cu informațiile descriptive. Dacă ai mai multe mărturii care sunt diferite ca perioadă, te rugăm să le atașezi în mai multe serii, fiecare serie cu informațiile corespunzătoare.


Formate acceptate: jpeg, jpg, png, pdf, doc, docx, ppt, pptx, odt, xls, xlsx, ods, zip, mp4, avi, jpgv, mpeg, ogv.
Dimensiunea totală a fișierelor atașate unui mesaj nu trebuie să depășească 50 MB.

2. Date contact

Avem nevoie de datele tale de contact pentru a înregistra materialele pe care ni le trimiți și pentru a lua legătura cu tine, în cazul în care avem nevoie de detalii. Fii fără griji, datele tale sunt în siguranță, așa cum este descris în pagina de Termeni și condiții.